Instructiuni montaj / comanda

Despre usi

Usile de interior Albero sunt usi de calitate, usi fabricate cu echipamente de ultima generatie intr-o fabrica de peste 5000 mp, fabrica in care este implementat si respectat un sistem riguros de control al calitatii pentru fiecare etapa necesara transformarii lemnului in produsul finit.

Sectiune usa
  1. Sectiune usa cu sticla
Sectiune usa

2. Sectiune usa fara sticla

Asa cum se poate observa si in sectiunile de mai sus, usile Albero sunt obtinute prin placarea cu MDF (la presiune si temperaturi ridicate) a cadrului din lemn masiv (pin).

Infolierea independenta a tuturor elementelor unei usi intr-o folie rezistenta in timp si imbinarea lor printr-un sistem ingenios (usa fără falț), dau acestor usi o perioada de exploatare foarte lunga si durabilitate in timp


Dimensiuni

Usile de interior Albero au dimensiuni standard. Pentru dimensiuni atipice, sunati-ne!

Pentru o foaie de usa cu dimensiunile de 60×200 (cm) este necesar un gol de usa cu latimea 68-72 cm si inaltimea 204-208cm.

Pentru o foaie de usa cu dimensiunile de 70×200 (cm) este necesar un gol de usa cu latimea 78-82 cm si inaltimea 204-208cm.

Pentru o foaie de usa cu dimensiunile de 80×200 (cm) este necesar un gol de usa cu latimea 88-92 cm si inaltimea 204-208cm.

Atentie! Pentru goluri de usa mai mici decat 204cm este posibil sa fie necesara taierea foii de usa, taiere ce duce la pierderea garantiei. De asemenea, trebuie sa stiti ca se pot taia maxim 3 cm din partea inferioara si 3 cm din partea superioara a usii. Taierea a mai mult de 3 cm duce la slabirea rezistentei usii sau chiar la distrugerea acesteia.

Atentie! Tocurile verticale sunt mai lungi si trebuie taiate in partea inferioara la montarea usii. Acest lucru va permite sa aveti un toc pana la podea, chiar daca aveti un gol de usa cu inaltimea de 204 sau 208cm.


Tocuri

Tipuri tocuri
Tocuri standard cu latimea de 10 cm si pervaz pe o singura parte.
Tocuri reglabile pentru ziduri cu grosimea cuprinsa intre 9 si 12cm (cu pervaze pe ambele parti)
Tocuri reglabile cu extensii pentru ziduri cu grosimea cuprinsa intre 13 si 31cm (cu pervaze pe ambele parti)

Feronerie

Feroneria cu care vin usile echipate este de calitate si vine in doua culori: bronz si argintiu. Feroneria inclusa in pretul unei usi este formata din 3 balamale, maner si broasca. Daca usa necesita inchidere, se pot cumpara separat butuc cu cheie si rozete pentru butuc.